Neuro One – De eerste geluidsprocessor van Oticon Medical

Met Oticons geavanceerde verwerkingstechnologie combineert Neuro One de laatste ontwikkelingen op het gebied van hoorapparaten met cochleaire implantaten. Met een aantal geautomatiseerde functies, innovatieve geluidsverwerking en draadloze mogelijkheden, biedt de Neuro One u hoge prestaties en gebruiksgemak zodat u tijdens alle aspecten van uw dagelijks leven kunt genieten van een beter gehoor en een betere spraakverstaanbaarheid.Gebouwd voor een betere spraakverstaanbaarheid

Waar u ook gaat, u moet erop kunnen vertrouwen dat uw geluidsprocessor u het geluid kan bieden dat u nodig hebt. Met de geavanceerde technologie van Oticon is de Neuro One-geluidsprocessor in staat om uw omgeving te analyseren en zich automatisch aan nieuwe luisteromgevingen aan te passen. Hierdoor wordt het verstaan van spraak gemakkelijker zodat u actiever kunt deelnemen aan het dagelijks leven.

Meer informatie over de geavanceerde geluidsverwerkingstechnologieën die door de Neuro One worden gebruikt, vindt u via onderstaande links:

Ontworpen voor het leven

Televisie, muziek, mobiele telefoons en computers zijn een vanzelfsprekend onderdeel van het moderne leven geworden. Met de Neuro One krijgt u toegang tot uw elektronische apparaten en geniet u van duidelijker geluid dankzij de gebruiksvriendelijke HearIt Media en bluetooth-technologieën.

Eenvoudig te gebruiken en gebouwd om lang mee te gaan; de Neuro One is ontworpen als een betrouwbaar hulpmiddel dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. En om te voldoen aan uw persoonlijke wensen is de Neuro One verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

 

Neuro One
Gebouwd voor een betere spraakverstaanbaarheid
Ontmoet een gebruiker
Geluidsverwerking door Neuro One

Bekijk de animatie voor meer informatie over de unieke geluidsverwerking door Neuro One

Het Neuro systeem

Download materiaal voor gebruikers en professionals

 

Ontworpen voor een toekomst vol geluid

 

Materiaal voor gebruikers:

 

Materiaal voor professionals: