Neuro – Het eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical

Als u lijdt aan ernstig tot zeer ernstig perceptief gehoorverlies en met conventionele hoortoestellen niet de prestaties bereikt die u nodig hebt, zou een cochleair implantaatsysteem zoals Neuro de oplossing voor u kunnen zijn.

Het Neuro-systeem is het eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical, een van 's werelds meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van hoorzorg. Bij de ontwikkeling van het Neuro-systeem is gebruik gemaakt van de kracht van de organisatie op het gebied van implanteerbare technologieën; meer dan 100 jaar deskundigheid in de hoorzorg en tientallen jaren praktische ervaring en kennis op het gebied van cochleaire implantaten. Het systeem dat daar het resultaat van is, combineert het beste van hoortoestel- en cochleaire implantaattechnologieën in een innovatief nieuw implantaat en een unieke benadering van geluidsverwerking.

Ultra-compact en krachtig implantaat

Het ultradunne en compacte Neuro Zti-implantaat is ontworpen om de operatieve ingreep zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen. Het implantaat is robuust en betrouwbaar en kan geschikt worden gemaakt voor scannen met hoge Tesla-waarden, zoals bij een MRI. Zodra de geluidsprocessor is aangesloten, kunt u met het krachtige technologie-platform van de Neuro Zti genieten van de diverse geluiden om u heen, in hoogwaardige kwaliteit.

Verder is het Neuro Zti-implantaat voorzien van een geheel nieuw chipontwerp dat de benodigde flexibiliteit en het vermogen heeft om samen te werken met huidige en toekomstige geavanceerde geluidsprocessors van Oticon Medical. Dit betekent dat zodra er een nieuwe geluidsverwerkende technologie beschikbaar komt, uw systeem eenvoudig kan worden geüpgraded om een ongeëvenaarde hoorervaring te blijven leveren.

Gebouwd voor een betere spraakverstaanbaarheid


Voor een gebruiker van een cochleair implantaat brengt iedere dag nieuwe hoorsituaties met zich mee. De Neuro One-geluidsprocessor maakt gebruik van Oticons geavanceerde technologie met geautomatiseerde functies en innovatieve geluidsverwerking – ook wel gecoördineerde adaptieve verwerking genoemd. Dit geeft een beter spraakverstaan in alle omgevingen zodat u overal moeiteloos actief aan gesprekken kunt deelnemen.

Ontdek meer over de functies van het Neuro-systeem:

Ontworpen voor het leven

Elektronische apparaten zijn een vanzelfsprekend onderdeel van het moderne leven geworden, zowel thuis als op het werk. Door het gebruik van bluetooth®-technologieën kunt u een draadloze verbinding tot stand brengen tussen uw Neuro One-geluidsprocessor en uw mobiele telefoon, tv, mp3-speler en andere populaire communicatieapparaten, voor een beter en duidelijker geluid.

Bovendien heeft de Neuro One een robuust ontwerp dat prettig draagt, is hij gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Neuro systeem
Ontworpen voor een toekomst vol geluid
Ontmoet een gebruiker
Neuro Zti-implantaat

Meer informatie over Oticon Medicals' eerste cochleaire implantaatsysteem dat gebruik maakt van innovatieve en beproefde technologieën.

Ontdek Neuro One

Neuro One is de eerste geluids- processor van Oticon Medical. Neuro One is gemaakt voor een betere spraakverstaanbaarheid en heeft:

  • Technologie van Oticon in de geluidsprocessor
  • Baanbrekende geluidsverwerking
  • Draadloze mogelijkheden 
  • Een robuust ontwerp dat prettig draagt