Neuro - Het eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical

Dit eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical combineert het beste van een hoortoestel met cochleaire implantaattechnologieën. Het Neuro systeem bestaat uit een innovatief nieuw implantaat en een unieke benadering van geluidsverwerking.

Oticon Medical introduceert het Neuro systeem - een innovatief nieuw cochleair implantaatsysteem dat de meest geavanceerde methode van geluidsverwerking ondersteunt voor een beter luisterervaring. Dit is het eerste cochleair implantaatsysteem dat de naam van Oticon Medical draagt en het geniet de kracht van de organisatie op het gebied van implanteerbare technologieën met meer dan 100 jaar deskundigheid in de hoorzorg en tientallen jaren praktische ervaring en kennis met cochleaire implantaten.

Een ultracompact en krachtig implantaat

Het ultradunne en compacte formaat van het Neuro Zti implantaat is dusdanig aangepast dat het de chirurgische ingreep zo eenvoudig en veilig mogelijk maakt. Het implantaat is ontworpen met oog voor robuustheid en betrouwbaarheid en kan geschikt worden gemaakt voor tesla scanning zoals MRI.

Het Neuro Zti implantaat is voorzien van een geheel nieuw chipontwerp dat flexibel en krachtig genoeg is voor gebruik in combinatie met de huidige en toekomstige geavanceerde geluidsverwerking van Oticon Medical.

Met het krachtige technologieplatform van de Neuro Zti kunnen gebruikers, als de sound processor is aangesloten, genieten van een groot aantal geluiden rondom hen in hoogwaardige kwaliteit. En als er nieuwe geluidsverwerkende technologie beschikbaar komt, kunnen gebruikers de toekomstbestendige Neuro Zti upgraden zodat hun systeem een ongeëvenaarde hoorervaring blijft leveren.

Neuro One – gebouwd voor betere verstaanbaarheid

De meeste mensen hebben elke dag met nieuwe luisteruitdagingen te maken. En voor een cochleair implantaatgebruiker is het belangrijk dat de sound processor zich aan deze verschillende situaties aan kan passen. Met de geavanceerde technologie van Oticon, analyseert Neuro One voortdurend de geluidsomgeving en past zich automatisch aan veranderende hooromstandigheden aan.

 

Neuro One biedt verschillende geavanceerde geluidsverwerkingstechnologieën:

Het exclusieve coördinatieconcept van Neuro One maakt, ongeacht de omgeving, gebruik van de noodzakelijke technologie voor een bepaalde situatie om het verstaan van spraak te verbeteren. Het eindoel is om gebruikers in staat te stellen om spraak beter te verstaan zodat ze overal actief aan gesprekken deel kunnen nemen.

Ontworpen voor het leven

Neuro One vergemakkelijkt eenvoudige, draadloze toegang tot televisie, muziekspelers, mobiele telefoons en andere populaire communicatie-apparaten. Bluetooth-technologieën, zoals de gebruiksvriendelijke HearIt Media, kunnen geluid rechtstreeks naar de sound processor sturen voor een betere en duidelijkere luisterervaring.

Het Neuro One systeem biedt:


  • Draadloze mogelijkheden

  • Veilige keuze

  • Comfortabel ontwerp

  • Gebruikersvriendelijke toepassing

Neuro One is eenvoudig te gebruiken, duurzaam, voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaards en bevat een aantal functies die betrouwbaarheid en robuustheid garanderen.

Verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren. Er is een Neuro One voor alle smaken en persoonlijkheden.

Neuro systeem
Ontworpen voor een toekomst vol geluid
Ontmoet een gebruiker
Het Neuro systeem

Download materiaal voor gebruikers en professionals

 

Ontworpen voor een toekomst vol geluid

 

Materiaal voor gebruikers:

 

Materiaal voor professionals:

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger