Dit is Oticon Medical

Waarom kiezen voor Oticon Medical?

Oticon Medical is een wereldwijde onderneming op het gebied van implanteerbare hooroplossingen, die zich er volledig op toelegt om mensen in elke levensfase de magische wereld van geluid te laten ervaren. Als u voor Oticon Medical kiest, dan kiest u voor een onderneming die bestaat uit zeer ervaren mensen die ernaar streven om de behoeften van patiënten op de eerste plaats te zetten. Wij hebben grote waardering en begrip voor de uitdagingen waarmee patiënten in hun dagelijks leven te maken krijgen. Deze kennis, in combinatie met grensverleggend onderzoek, stimuleert de innovatie waardoor we implanteerbare hooroplossingen kunnen ontwikkelen die de levenskwaliteit verbeteren - nu en in de toekomst.

Oticon Medical en Neurelec - samen sterker

 

De fusie van Oticon Medical en Neurelec heeft een nieuw Oticon Medical gecreëerd dat nog sterker is en één ambitieus doel heeft: ’s werelds leidende hoorexpert in implanteerbare hooroplossingen te worden.

People First

Bij Oticon Medical is de basis van onze filosofie "People first". Dit is direct gerelateerd aan onze oorsprong in Oticon en is duidelijk waar te nemen in onze passie voor nauwe samenwerking met patiënten en begrip voor hun langetermijn luisterbehoeften.

Onderdeel van een toonaangevende hoorzorg onderneming

Als lid van één van de grootste groepen hoorzorg ondernemingen, hebben we een nauwe band met Oticon en rechtstreeks toegang tot de nieuwste ontwikkelingen in gehooronderzoek en technologieën. Onze deskundigheid omvat meer dan honderd jaar ervaring in de audiologie en geluidsverwerking en tientallen jaren pionierswerk in de technologie van oorimplantaten. Ware experts in ons gebied.

Onze kernactiviteiten

Oticon Medical biedt botverankerde hoorsystemen en cochleaire implantaatoplossingen, die tegemoet komen aan de behoeften van verschillende groepen patiënten. Onze oplossingen leveren voordelen voor mensen met gehoorverlies en zijn erop gericht tegemoet te komen aan de behoeften van diegenen die met de moeilijkste gehooruitdagingen te maken hebben. 
 

Onze geschiedenis van innovatie

Onze wens naar verbetering is afkomstig van onze reputatie op het gebied van productinnovatie. We zijn er trots op dat we oplossingen creëren die gebruik maken van bekende en beproefde technieken, maar die tegelijkertijd ontworpen zijn met het oog op toekomstige ontwikkelingen. Hierdoor garanderen we dat uw keuze voor Oticon Medical een toekomstbestendige keuze blijft. Wij zullen klaarstaan om onze gebruikers te assisteren gedurende hun hele leven.

 

Because sound matters

Door samen te werken met patiënten, artsen en audiciens, zorgen we ervoor dat iedere oplossing die we maken ontwikkeld wordt op basis van de behoeften van de eindgebruiker.
Wij zetten ons voortdurend in om innovatieve oplossingen en ondersteuning aan te bieden die de levenskwaliteit van mensen verbetert, waar het leven hen ook brengt. Omdat we weten hoeveel geluid ertoe doet.

 

Oticon Medical
Because sound matters
Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger