Wanneer het tijd is om uw huidige soundprocessor te vervangen.

Oticon Medical heeft onlangs de nieuwe generatie Ponto soundprocessors uitgebracht. Ponto Plus is de krachtigste familie draadloze, botverankerde soundprocessors die vandaag de dag beschikbaar is. Ponto Plus is voorzien van nieuwe functies die ontworpen zijn om gebruikers draadloze mogelijkheden te bieden zonder in te leveren aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit.

 

De Ponto Plus en Ponto Plus Power zijn aan de Ponto Plus familie toegevoegd en bieden een reeks verbeteringen voor gebruikers van botverankerde hoorsystemen, inclusief:

Meer power

Een nieuwe transducer met meer output in het midden en hoge frequentiebereik. Zodat u van meer power kunt genieten waar dat het meest nodig is.

Ons meest geavanceerde feedbackbeschermingssysteem

Inium feedback shield - ontworpen om minder fluiten en minder kunstmatige geluiden te leveren. U kunt van geluiden blijven genieten zonder u zorgen te hoeven maken over de reactie van uw soundprocessor.

 

Draadloze connectiviteit zonder compromissen

Met de Oticon Medical Streamer en ConnectLine accessoires kunt u de Ponto Plus met een hele reeks draadloze mogelijkheden verbinden. Allemaal bediend met één apparaat.

 


Ondersteuning als het druk wordt

Bij horen gaat het om vrije en inspanningsloze communicatie – zelfs in veeleisende omgevingen, zoals drukbezochte restaurants, in situaties met achtergrondgeluid of buiten op een winderige dag. Alle Ponto soundprocessors hebben unieke eigenschappen die zijn ontworpen om zich automatisch aan te passen aan de situatie en de omgeving waarin u zich bevindt zodat u uw soundprocessor niet handmatig hoeft te regelen wanneer u zich gedurende de dag door veranderende geluidsomgevingen verplaatst.

Betrouwbaarheid waar dat belangrijk is

Ponto heeft een robuust ontwerp om de uitdagingen van een actiev leven aan te gaan. Het duurzame en betrouwbare ontwerp vermindert windruis en voorkomt dat water de processor binnendringt. In alle situaties zal het uw levensstijl ondersteunen.

Bovendien is de metalen geveerde koppeling ontworpen om het dagelijks aansluiten/loskoppelen tijdens de gehele levensduur van het product te doorstaan zonder de geluidskwaliteit te schaden.

 

Flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen

Als het gaat om gehoorverlies en levensstijl zijn geen twee mensen gelijk. Daarom zijn Ponto soundprocessors verkrijgbaar in verschillende modellen die aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Het discrete ontwerp van Ponto met speciale links en rechts versies is onopvallend zonder dat de bruikbaarheid wordt aangetast - met de ergonomisch-ontworpen druktoets kunt u eenvoudig programma's selecteren en dempen en de gebruikersvriendelijke batterijlade maakt het gemakkelijk om de batterij te vervangen.

Ponto soundprocessors zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren die bij uw stijl en persoonlijkheid passen. Bovendien zijn er kleurrijke stickers en beschermhoezen verkrijgbaar om de processor een persoonlijke look te geven.

Superieure geluidskwaliteit

Ponto staat bekend om zijn geluidskwaliteit. Gebruik de link aan de rechterkant en lees de verhalen over hoe de geweldige geluidskwaliteit gebruikers echt helpt interactie met anderen aan te gaan. En aan het einde van de dag hebben ze energie over.

Ponto Plus
Lever nooit in aan hoorbaarheid & geluidskwaliteit
Voorkeur bij 2 op de 3

Onafhankelijk onderzoek heeft de prestaties van de Ponto soundprocessors vergeleken met vergelijkbare botverankerde soundprocessors. En het resultaat is duidelijk: tweederde van alle ondervraagden geeft de voorkeur aan Ponto.

Draadloze mogelijkheden

Eén apparaat voor draadloze communicatie en entertainment. Voor toegang tot een hele reeks draadloze mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit.

De nieuwe Ponto Plus

Ponto Plus is de meest geavanceerde hooroplossing en biedt:
Meer power
Minder feedback
Draadloze mogelijkheden
Naast de reeds bekende eigenschappen van de Ponto