Ontmoet de BAHA-gebruikers

Als wij de gebruikers van botverankerde hoorsystemen vragen waar ze het meeste behoefte aan hebben, dan komen er altijd drie aspecten naar voren: verstaanbaarheid van spraak, geluidskwaliteit en ontwerp. Ponto geluidsprocessors zijn ontwikkeld om al deze voordelen te bieden – zoals een aantal gebruikers bevestigen.

Hoe wordt het gebruik van Ponto ervaren?

Een aantal gebruikers werd uitgenodigd de Ponto geluidsprocessor va oticon Medical uit te proberen. Hieronder leest u over hun ervaringen met Ponto Pro Power en Ponto Pro.

Lees testimonials over éénzijdige doofheid

Lees testimonials over geleidings / gemend gehoorverlies

Eénzijdige doofheid

Dit is Ross

Ross, een 43-jarige pastoor, had het gevoel dat hij een deel van zijn persoonlijkheid verloren had nadat hij plots een ernstig gehoorverlies kreeg. Toen hij zijn Ponto Plus kreeg, voelte hij zich weer zoals normaal.

Dit is Ross


Dit is Nancy

Nancy, bij wie op 17-jarige leeftijd otosclerose werd vastgesteld, verloor het gehoor in haar linkeroor. Nancy probeerde een aantal oplossingen voordat ze succesvol was met de Ponto Plus.

Dit is Nancy

Dit is Rebecca

Bij Rebecca werd in augustus 2013 een akoestisch neuroom vastgesteld. Na meerdere chirurgische ingrepen, tegenslagen en een lange strijd met de verzekeraar, kreeg ze begin 2015 een Ponto Plus.

Lees het verhaal van Rebecca

Dit is Kevin Hotaling

Een 19-jarige student die zich niet langer strategisch hoeft te plaatsen om mensen duidelijk te horen.

Lees het verhaal van Kevin

Dit is Bethany Geldmaker

Bethany heeft éénzijdige doofheid en gebruikt een Ponto Plus. Hoor haar verhaal over hoe het Ponto systeem een leegte vult dat gehoorverlies had gecreëerd.

Bekijk het verhaal van Bethany

Dit is Oscar Oliver Nantes

Een 8-jarige jongen met éénzijdige doofheid, veroorzaakt door meningitis - die nu meer energie heeft aan het einde van de dag sinds hij de Ponto Pro heeft.

Lees het verhaal van Oscar

Dit is Jim Buter

Een 59-jarige Sales Manager die uiting wist te geven aan zijn frustratie over het verlies van het gehoor in zijn linkeroor door groot pleitbezorger te worden van botverankerde hoorsystemen.

Lees het verhaal van Jim

Dit is Kris Siwek

Een 29-jarige moeder met éénzijdige doofheid, die zich ervan bewust is, dat ook de kleinste en liefste geluidjes te waardevol zijn om te missen.

Lees het verhaal van Kris

Ponto Pro user Pia Cramer

Dit is Pia Cramer

Een 40-jarige controller met éénzijdige doofheid – voor wie het waarnemen van geluid aan haar dove zijde een compleet nieuwe wereld heeft geopend.

Lees het verhaal van Pia

Ponto Pro user Thomas Soeborg

Dit is Thomas Soeborg

Een 47-jarige technicus met éénzijdige doofheid – die van het buitenleven kan genieten dankzij de windruisonderdrukking van Ponto Pro.

Lees het verhaal van Thomas

  Naar boven

 Conductief / gemengd gehoorverlies

Dit is James

De 18-jarige James kan nu met zijn Ponto Plus geluidsprocessor genieten van de variëteit van de geluiden in zijn leven. Van luisteren naar docenten op school tot gamen met zijn vrienden op Playstation.

Dit is James

Dit is Jack

Een 10-jarige jongen met bilaterale microtie en atresie, die het nu gemakkelijker vindt om op te letten op school dankzij zijn Ponto Plus geluidsprocessors.

Dit is Jack

Dit is Andrew Perry

14-jarige Andrew vond het erg moeilijk om gesprekken te volgen en mee te komen op school, maar werd geholpen met twee Ponto geluidsprocessors.

Lees het verhaal van Andrew

Dit is Aly Klepper

Een 18-jarige studente die geboren werd met atresie en van mening is dat het kiezen voor een Ponto Plus de beste beslissing is die ze ooit heeft genomen.

Lees het verhaal van Aly

Dit is Robb Boss

Een 41-jarige Account Manager in de oncologie met unilateraal geleidingsverlies – voor wie de Ponto Pro betekent dat hij zich niet langer in allerlei bochten hoeft te wringen om de beste plek tijdens zijn vergaderingen te bemachtigen.

Bekijk het verhaal van Robb


Dit is Winslow Pipes

Een 7-jarige jongen met bilateraal geleidingsverlies. Bekijk hoe Winslow en zijn moeder praten over hun overwegingen en gevoelens tijdens het proces van het krijgen van een implantaat.

Bekijk het verhaal van Winslow

Dit is Irene Holm-Nielsen

Een 76-jarige gepensioneerde maatschappelijk werkster met gemengd gehoorverlies – wiens levenskwaliteit verbeterd is sinds ze het Ponto systeem begon te gebruiken.

Lees het verhaal van Irene

Dit is Justin Bays

Een 30-jarige HR-professional die geniet van de geluidskwaliteit van zijn Ponto Pro.

Lees het verhaal van Justin

Dit is Peder Soerensen 

Een 69-jarige agrariër met geleidingsverlies – die met zijn nieuwe Ponto Pro Power minder feedbackproblemen tijdens het zingen in een koor en betere verstaanbaarheid van spraak in het algemeen ondervindt.
Lees het verhaal van Peder

Dit is Lone Mindbjerg 

Een 52-jarige pedicure/chiropodiste en therapeute met geleidingsverlies – die spraak nu ook in moeilijke, luidruchtige situaties beter verstaat na haar upgrade naar Ponto Pro.

Lees het verhaal van Lone

Ponto Pro user Britt Vangsbæk

Dit is Britt Vangsbaek

Een 50-jarige koster met geleidingsverlies – die de geluidskwaliteit van Ponto Pro als iets ongeëvenaards ervaart.

Lees het verhaal van Britt

Ponto Pro user Bente Carlsen

Dit is Bente Carlsen

Een 60-jarige onderwijzeres met geleidingsverlies – die niet langer al haar energie hoeft te steken in de communicatie met haar leerlingen.

Lees het verhaal van Bente

Naar boven

 

Ponto
De eerste keuze van gebruikers
Contact met een gebruiker

Overweegt u een Ponto? Vraag een Ponto gebruiker naar zijn of haar persoonlijke ervaringen met Ponto.

Aanpassen op maat

Als het gaat om gehoorverlies en levensstijl, zijn geen twee mensen gelijk. Om die reden kunnen de Ponto soundprocessors op maat worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.


Afhankelijk van uw luisterbehoeften
en budget, adviseert uw audioloog u een Ponto, Ponto Pro of Ponto Pro Power.

 

Lees meer over een aantal geavanceerde functies:

   • Automatische Adaptieve Multiband Directionaliteit
   • Tri-State ruis onderdrukking
   • Wind-ruis onderdrukking
   • Leer het volume gebruiken
Vraag het de experts

Als u meer wilt weten over het Ponto systeem of vragen heeft over botverankerde hoorzorg, dan kunt u altijd op onze Facebook-pagina terecht om uw vraag rechtstreeks voor te leggen aan Oticon Medical of aan andere gebruikers van botverankerde systemen.

Facebook-pagina Oticon Medical