De voordelen van botverankerde hoorsystemen

Het Ponto systeem is geschikt voor de alledaagse problemen waar u mee kampt wanneer u aan gehoorverlies lijdt, van het volgen van gesprekken in een drukke omgeving tot het ruisen van de wind buitenshuis. Bovendien geven de Ponto Plus-producten u toegang tot een breed scala aan draadloze communicatieopties, zonder verlies van sterkte of geluidskwaliteit.

Helder en natuurlijk geluid

Het overbrengen van geluiden naar het binnenoor via beengeleiding zorgt ervoor dat problemen in uw gehoorgang of middenoor volledig worden omzeild. Aangezien botverankerde hoorsystemen minder hoeven te versterken dan conventionele hoortoestellen, voelt het geluid veel natuurlijker aan.

Een comfortabele oplossing

De gehoorgang wordt met een systeem voor beengeleiding opengehouden. Dit kan zorgen voor meer comfort en minder problemen indien u aan oorinfecties en -irritatie lijdt. Indien u aan één kant doof bent, kan een hoorsysteem met beengeleiding geluiden opvangen die van die kant komen en deze naar uw goede oor leiden. Hierdoor wordt u zich beter bewust van wat er aan die kant gebeurt en het kan nuttig zijn in lastige situaties, zoals het horen van een stem in een lawaaierige omgeving.

Een veilige en eenvoudige procedure

De chirurgische procedure voor het aanbrengen van een botverankerd implantaat is veilig en eenvoudig. Het neemt niet veel tijd in beslag en er is geen risico op schade aan uw oor of gehoor. Wereldwijd hebben al meer dan 150.000 mensen de operatie ondergaan. Maar op elk moment dat u van gedachten verandert, kan de procedure worden teruggedraaid en kan het abutment (de schroef) worden verwijderd.