Kwaliteit en veiligheid

Bij Oticon Medical nemen wij geen genoegen met een compromis op het gebied van de veiligheid en efficiëntie van onze producten. Tijdens de ontwikkelingsfase worden alle aspecten rond veiligheid en efficiëntie continu door technici, klinische professionals en gebruikers aan de orde gesteld. Onze gebruikers en hoorzorg professionals kunnen er dus op vertrouwen, dat onze oplossingen voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen en de essentiële vereisten.

Kwaliteitsgarantie

Oticon Medical is in het bezit van een ISO 13485:2012 Quality Management System Certificate voor het ontwerp, de productie en de marketing van onze producten. Hierdoor zijn wij in staat producten en aanverwante diensten te leveren, die consistent voldoen aan de wettelijke verplichtingen en de behoeften van onze klanten of deze zelfs overtreffen.

Toestemming voor in de handel brengen

Voor alle markten waarop wij actief zijn, geldt dat onze producten voldoen aan zowel de internationale voorschriften als de nationale voorschriften en regelgevingen die betrekking hebben op onze sector. Onze primaire markten zijn de Verenigde Staten, Canada en Europa. Voor deze markten zijn wij in het bezit van de van toepassing zijnde toestemmingen en goedkeuringen, uitgegeven door de relevante instanties.

Europa:

VS:

Canada:

De producten van Oticon Medical zijn daarnaast ook nog op een aantal andere markten verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger voor nadere informatie.

Ponto
Geen compromis op het gebied van kwaliteit
Meer informatie
Bekijk hoe het Ponto systeem ten opzichte van andere op de markt verkrijgbare systemen scoort in het FDA clearance document
Zelfverzekerd leven

Ponto - de krachtigste familie van botverankerde soundprocessors, stelt u in staat actief en zefverzekerd te leven.