Een ingebouwde luisterspoel

De ingebouwde luisterspoel in de Oticon Medical Streamer geeft gebruikers extra gehoorondersteuning in veel situaties die anders uitdagend zouden zijn, zoals in theaters, auditoria, banken en andere publieke plaatsen.

In omgevingen met een ringleidingsysteem, zoals in veel theaters, auditoria of gebedsruimtes, drukt u slechts op één toets op uw Oticon Medical Streamer om uw Ponto Plus automatisch met het systeem te verbinden. Omdat de luisterspoel is ingebouwd in de Oticon Medical Streamer, hoeft u geen extra apparaat aan de soundprocessor te bevestigen om te kunnen horen wat er gezegd wordt.

De Oticon Medical Streamer en zijn automatische luisterspoelfunctie werken alleen met de Ponto Plus en Ponto Plus Power modellen. Voor alle andere modellen moet er een luisterspoel-pin aan de soundprocessor bevestigd worden om met de ringleidingen te verbinden.

Neem contact op met uw audioloog of Oticon Medical voor meer informatie over de Oticon Medical Streamer en zijn luisterspoelfunctie.

Instructievideo's

Luisterspoel - Beginnen/beëindigen

Oticon Medical Streamer
Voor draadloze communicatie
Ingebouwde luisterspoel

Gebruik ringleidingen in theaters, collegezalen en religieuze diensten zonder dat er een extra apparaat op de sound processor aangesloten hoeft te worden.

 

Lees meer over onze luisterspoel oplossingen, PhonicEar.com.