Oticon Medical Streamer – een wereld van connectiviteit

In de hedendaagse snelle wereld is communicatie een integraal onderdeel. Met de Oticon Medical Streamer kunt u genieten van draadloze toegang tot uw belangrijkste communicatie-toestellen en ringleidingen via de ingebouwde luisterspoel.

Draadloze toegang tot communicatie en entertainment-apparaten

De Oticon Medical Streamer kan de meeste audiobronnen draadloos aan uw Ponto Plus soundprocessor doorsturen. Wanneer hij bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon wordt gebruikt, verandert uw soundprocessor in een draadloze headset. Hij werkt ook als een afstandsbediening voor de soundprocessor zodat er gemakkelijk tussen programma's kan worden gewisseld of het volume kan worden geregeld. Sluit hem op uw pc of mp3-speler aan met een kabel of via Bluetooth om van muziek te genieten.

De ingebouwde luisterspoel geeft u eenvoudige toegang tot ringleidingen in theaters, collegezalen en andere openbare gelegenheden zonder dat u de luisterspoel rechtstreeks aan de soundprocessor hoeft te bevestigen.

De Oticon Medical Streamer kan ook worden gebruikt met de Oticon ConnectLine accessoires om uw soundprocessor te verbinden met apparaten zoals tvlandlijn (analoog/PSTN) of kantoortelefoons, of een microfoon op afstand voor één-op-één gesprekken in rumoerige omgevingen.

Discreet en gebruiksvriendelijk, de Oticon Medical Streamer wordt om de nek gedragen en heeft drie hoofdtoetsen: telefoon, tv en microfoon. Hij kan voor de volgende apparaten worden gebruikt:


Mobiele telefoon

Telefoon*

Ringleiding

Microfoon*

FM*

Computer

Muziek

Afstandsbediening

Televisie*

* Extra accessoires zijn nodig

De Oticon Medical Streamer kan worden gebruikt met de Ponto Plus en Ponto Plus Power soundprocessors.

Neem contact op met uw audioloog of Oticon Medical voor meer informatie over de Oticon Medical Streamer.

Oticon Medical Streamer
Voor draadloze communicatie
Oticon Medical Streamer

Oticon Medical Streamer omvat het volgende:

  • Draadloze communicatiemogelijkheden
  • Ingebouwde luisterspoel
  • Afstandsbediening
  • Fitting voor FM
  • Mini-jack kabel
Ponto superieur geluidskwaliteit

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het Ponto systeem de beste geluidskwaliteit levert op het gebied van botverankerde hoorsystemen.*