FM-functionaliteit met de Oticon Medical Streamer

Verbind een FM-ontvanger met de Oticon Medical Streamer om te genieten van de functionaliteit van FM, zonder dat u de ontvanger rechtstreeks met de soundprocessor hoeft te verbinden.

Veel studenten zijn afhankelijk van FM-functionaliteit om de stem van de leerkracht in het klaslokaal of de collegezaal te kunnen ontvangen. Het plaatsen van een FM-ontvanger op uw Oticon Medical Streamer is de discrete manier om van een FM-luisterervaring te genieten.

Hoe het werkt

Steek de FM-ontvanger in de ingebouwde Euro-pin fitting van de Oticon Medical Streamer om het FM-signaal rechtstreeks naar uw Ponto Plus soundprocessor gestuurd te krijgen.

De ingebouwde fitting is compatibel met een brede reeks universele FM-ontvangers met de Euro-pin stekker, inclusief deAmigo R2 FM-ontvanger.

De Oticon Medical Streamer met de Euro-pin fitting kan worden gebruikt met de Ponto Plus en Ponto Plus Power soundprocessors. Als u andere Ponto soundprocessors gebruikt, moet u de FM-ontvanger rechtstreeks op de soundprocessor bevestigen. Hiervoor heeft u een andere FM-ontvanger nodig, zoals de Amigo R2BA.

Neem contact op met uw audioloog of Oticon Medical voor meer informatie.

Instructievideo's

FM (Luisteren) - Beginnen/beëindigen

Oticon Medical Streamer
Voor draadloze communicatie
Oticon Medical Streamer

FM

Luister naar lezingen en lessen op school via FM zonder dat er een extra apparaat rechtstreeks op de sound-processor aangesloten hoeft te worden.