ConnectLine App voor iPhone, iPad, iPod touch en Android-apparaten

Als u de Oticon Medical Streamer gebruikt om verschillende audiobronnen naar uw sound processor te sturen, kunt u deze met uw ConnectLine App bedienen.

Intuïtieve en discrete bediening
Via de Oticon Medical Streamer kunnen er verschillende audiobronnen zoals telefoongesprekken, muziek, videochats, televisie en live performances naar uw sound processor worden gestuurd. Dit alles kan nu bediend worden met de ConnectLine App voor iPhone®, iPad®, iPod touch® en Android™ smartphones en tablets.

De ConnectLine App is gebruiksvriendelijk en u kunt er het volume mee instellen, de programma's op uw sound processor veranderen en op een discrete en eenvoudige manier overschakelen tussen de geluidsbronnen.
 
Als u bijvoorbeeld samen met anderen naar een televisieprogramma kijkt, kunt u de ConnectLine App gebruiken om het volume op uw individuele niveau in te stellen. Dit betekent dat u kunt genieten van televisiekijken op uw gewenste volumeniveau zonder anderen tot last te zijn.
 
Als over wilt schakelen tussen inputbronnen, bijvoorbeeld televisie, muziekspeler of telefoon, kunt u de ConnectLine App gebruiken om eenvoudig naar het juiste apparaat te vegen. U kunt tevens de instellingen aanpassen vanaf uw smartphone of tablet.
 
U kunt de ConnectLine App gratis downloaden bij de App Store en Google Play™.
 


Aan de slag

Wat moet ik doen?
Als u de Oticon Medical Streamer heeft kunt u de ConnectLine App meteen gebruiken met iPhone, iPad, iPod touch en Android smartphones en tablets. Oticon Medical Streamers hebben een serienummer waarvan de laatste twee letters, A3, op de onderkant gemarkeerd staan. Op de achterkant staat Oticon Medical geschreven.

De vorige versie, Ponto Streamer genaamd, kan ook met de ConnectLine App en Android smartphones en tablets worden gebruikt. Het moet echter wel met nieuwe firmware worden geüpgraded. De Ponto Streamer heeft geen serienummer op de onderkant, maar er staat wel Oticon Medical achterop geschreven. Als u deze versie heeft, neem dan contact op met ons voor informatie over deze upgrade.

De Oticon Medical Streamer en de Ponto Streamer werken met de Ponto Plus en Ponto Plus Power sound processor.


Een gids voor de ConnectLine App
De gids voor de ConnectLine App bespreekt:

  • Koppelen
  • Streamer als standaardheadset
  • ConnectLine App installeren
  • App overzicht
  • Functies en kenmerken van de App
  • Instellingen
  • Problemen oplossen

ConnectLine App gids voor Apple apparaten

ConnectLine App gids voor Android apparatenDe ConnectLine App voor iPhone, iPad, iPod touch en Android smartphones en tablets draaien op:

De ConnectLine App draait op iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad Air, iPad mini met Retina-display, iPad mini, iPad (3e en 4e generatie), iPad 2, iPod touch (5e generatie) en Android smartphones en tablets. Zoek bij het installeren van de ConnectLine
App op iPad naar iPhone apps in de App Store. 

Voor de installatie van de ConnectLine App moet u uw Apple apparaat updaten naar iOS 7 of iOS 8.

De ConnectLine App voor Android-smartphones en tablets werkt met Android 4.x. (Ice Cream Sandwich) of later.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Oticon Medical Streamer
voor draadloze communicatie
De app downloaden
De app is gratis beschikbaar in de App Store. Ga naar App Store of scan de QR-code.
Download bij Google Play™
Ga naar Google Play of scan de QR-code
Gids voor Apple apparaten

Lees de handleiding over de Connectline App voor iPhone, iPad en de iPod touch.

Gids voor Android apparaten

Lees de handleiding over de Connectline App voor Android apparaten.