Gebruik uw soundprocessor
als een headset

De Oticon Medical Streamer met zijn Bluetooth connectiviteit kan van uw sound processor een draadloze headset voor uw Bluetooth mobiele telefoon maken. Hierdoor kunt u gemakkelijk gesprekken voeren.

Verbeter communicatie

Mobiele telefoons zijn een onderdeel van het dagelijks leven geworden, maar voor sommige gebruikers is het moeilijk - soms zelf onmogelijk - om een mobiele telefoon te gebruiken. Met de Oticon Medical Streamer wordt het geluid rechtstreeks van de mobiele telefoon naar de Ponto Plus soundprocessor gestuurd, terwijl de ingebouwde microfoon van de Oticon Medical Streamer uw kant van het gesprek doorgeeft. De Oticon Medical Streamer en soundprocessor veranderen hierdoor in een draadloze headset.

Als u zich exclusief op uw telefoongesprek wilt concentreren, kunt u ook de instellingen op de soundprocessor veranderen zodat het de geluiden rondom u uitschakelt en alleen het telefoongesprek doorgeeft.

Hoe het werkt

Druk de telefoontoets op de Oticon Medical Streamer in om een gesprek te beantwoorden en het via uw soundprocessor te ontvangen. De draadloze connectiviteit met de mobiele telefoon zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft voor andere taken terwijl u aan de telefoon praat.

De Oticon Medical Streamer werkt alleen met de Ponto Plus en Ponto Plus Power soundprocessors en kan verbinden met een brede reeks mobiele telefoons met ingebouwde Bluetooth.

Neem contact op met uw audioloog of Oticon Medical voor meer informatie over de Oticon Medical Streamer.

Instructievideo's

Mobiele telefoon - Koppeling

Mobiele telefoon - Gesprekken beantwoorden/beëindigen

Mobiele telefoon - Uitgaand gesprek

 

Oticon Medical Streamer
Voor draadloze communicatie
Oticon Medical Streamer

Handsfree gesprekken op uw mobiele telefoon met minder storing van omgevingsgeluiden.