Betrouwbaarheid

Mensen met gehoorverlies vertrouwen op hun soundprocessor om aan het dagelijks leven deel te nemen. Bij Oticon Medical begrijpen onze technici deze verantwoordelijkheid en hebben zorgvuldig over elk detail van de Ponto nagedacht zodat u niet wordt teleurgesteld.

Daarom laten gebruikers van Ponto de alledaagse dingen van het leven niet door hun gehoorverlies bederven. Ze weten dat hun Ponto een actieve levensstijl mogelijk maakt en voor de hoge geluidskwaliteit zorgt waar ze dag in, dag uit op vertrouwen.

Per ongeluk laten vallen, hitte, kou... onbezorgd genieten van een actieve levensstijl.

De soundprocessors van Ponto ondergaan een aantal uitgebreide tests, zodat u zeker weet dat ze uw actieve levensstijl aankunnen. In onze testlaboratoria stellen we de processors bloot aan de omstandigheden die in het echte leven optreden. Van hitte en vochtigheid tot valtests: in het laboratorium worden een aantal omstandigheden nagebootst en tests uitgevoerd zodat we zeker weten dat de Ponto aan de hoogste eisen voldoet.

 

Het resultaat is een serie Ponto-soundprocessors die zowel duurzaam als robuust voor iedereen zijn: van drukke kinderen tot actieve volwassenen. Kortom, iedereen die er zeker van wil zijn dat ze op hun soundprocessor kunnen vertrouwen.

Bekijk hoe Ponto wordt getest

 

Kwaliteit waar je op kunt bouwen

 

De serie soundprocessors van Ponto voldoet aan de internationale normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Naast het voldoen aan internationale normen hebben we ook feedback van gebruikers uit de hele wereld gebruikt om verbeteringen aan de functies van Ponto verder te ontwikkelen en door te voeren. We weten bijvoorbeeld dat gebruikers een batterij willen die lang meegaat. Daarom gaat deze in de Ponto wel 6 dagen mee. 

Wij spreken uw taal

Oticon Medical is een internationaal bedrijf met vertegenwoordigers over de hele wereld die klaar staan om u de plaatselijke ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Of het nu gaat om het beantwoorden van een technische vraag, advies over accessoires of een huurapparaat voor het geval dat uw soundprocessor moet worden gerepareerd: wij staan klaar om hulp te bieden. Waar u ook bent.

Veiligheidsslot voor kleine vingertjes

Het maken van een ontwerp voor kinderen betekent rekening houden met kleine vingertjes die overal aankomen en actief spelen. Daarom is het klepje van de batterij van de Ponto voorzien van een veiligheidsslot zodat kleine vingertjes er niet in kunnen komen, en wordt de Ponto-soundprocessor geleverd met een veiligheidslijn, zodat hij niet verloren raakt wanneer hij tijdens een spel of activiteit valt.

Ouders over de hele wereld kunnen kleine dingen zoals deze waarderen. Ze willen toch het beste gehoor voor hun kind en de hoogste mate van veiligheid.

Kies voor geluid.
Kies voor Ponto.
Betrouwbaarheid van Ponto

Louise Savage
Moeder van Ponto Plus-gebruiker Reuben

"Voor een jongen van 10 jaar die elke dag zoveel baat heeft bij zijn Ponto Plus is betrouwbaarheid het belangrijkste... Hij kan het 's ochtends vroeg meteen opzetten en hoeft er verder niet meer aan te denken.

Ja, we passen er goed op door erop aan te dringen dat hij de veiligheidslijn gebruikt, maar het is tegen veel bestand van een zeer actieve jongen."

____________________________

Lyn Kolsteren,
gebruiker van Ponto Plus Power


"
Ik weet dat wanneer ik opsta, de stilte waarin ik me bevind wordt begroet door een wereld van geluiden, in het bijzonder stemmen, zodra mijn Ponto Plus Power wordt aangezet."De gebruiker staat centraal

Klaus L. Svendsen
VP, R&D bij Oticon Medical

 

"Hoewel we met ultramoderne technologie werken, op de grens van het mogelijke, zien we vaak dat het de kleine dingen zijn die voor onze gebruikers het echte verschil maken. Daarom moedig ik onze technici altijd aan om de behoeften van onze klanten te begrijpen zodat ze deze in concrete vereisten en tests kunnen vertalen."