Waarom kiezen voor het Ponto systeem?

Het Ponto systeem is een beproefd botverankerd hoorsysteem dat goede geluidskwaliteit in een gebruiksvriendelijk en discreet ontwerp biedt. De soundprocessors gebruiken de laatste technologie om het verstaan van spraak, geluidskwaliteit en luistercomfort te verbeteren.

Een geluid dat inspireert

Het Ponto systeem is ontwikkeld om bij uw levensstijl te passen en voor de volgende zaken te zorgen:


Nieuwe maatstaven zetten voor implantaattechnologie

Het Ponto BHX-implantaat bouwt verder op de reeds aangetoonde voordelen van het brede Ponto-implantaat door de stabiliteitsverbeterende OptiGrip™geometrie met een nieuw laser-bewerkt oppervlak te combineren. Dit heeft bewezen de hoogste aanvangsstabiliteit te leveren van alle botverankerde hoorimplantaten en het zorgt voor een snelle osseo-integratie.

Ponto abutment-familie

Omdat iedere patiënt weer anders is, is de Ponto abutment-familie met de OptiFitTM geometrie in vier verschillende grootten beschikbaar om te voldoen aan de verschillende eisen die huiddikte en chirurgische technieken hieraan stellen. Deze kunnen voorgemonteerd op het Ponto BHX-implantaat worden geleverd.


Draadloze mogelijkheden met Ponto

De Ponto Plus soundprocessor kan met de Oticon Medical Streamer worden gebruikt om geluiden op te vangen van een breed scala aan elektronische apparaten, waaronder uw mobiele telefoon of een ringleiding. Of u kunt andere accessoires van ConnectLine gebruiken om via uw Ponto Plus naar de televisie of een vaste telefoon te luisteren.

De Oticon Medical Streamer werkt als een afstandsbediening voor de Ponto Plus soundprocessor en biedt een nieuwe manier om van verschillende geluidsbronnen te kunnen genieten.

Ponto
De eerste keuze van gebruikers
Voorkeur bij 2 op de 3

Onafhankelijk onderzoek heeft de prestaties van de Ponto soundprocessors vergeleken met vergelijkbare botverankerde soundprocessors. En het resultaat is duidelijk: tweederde van alle ondervraagden geeft de voorkeur aan Ponto.

De nieuwe Ponto Plus

Ponto Plus is de meest geavanceerde hooroplossing en biedt:
Meer power
Minder feedback
Draadloze mogelijkheden
Naast de reeds bekende eigenschappen van de Ponto