Maak kennis met de krachtigste familie draadloze soundprocessors

Ponto Plus biedt toegang tot een hele reeks draadloze mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit. Gebouwd op het Inium platform, Ponto Plus is voorzien van een nieuwe krachtige transducer, het innovatieve Inium feedback shield en de laatste Bluetooth 2,4 GHz draadloze technologie. Dit alles naast de reeds bekende eigenschappen van Ponto. Het is robuust ontworpen om de uitdagingen van actieve levens aan te gaan. Zodat u kunt profiteren van beter horen wanneer dit het meest nodig is.

Onze krachtigste transducer

Ponto Plus is de krachtigste botverankerde soundprocessor op oor-niveau op de markt. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de nieuwe transducer, levert Ponto Plus meer output in het midden tot hoge frequentiebereik. Zodat u van meer alledaagse geluiden kunt genieten en van meer power waar dat het meest nodig is.

Inium feedback shield

Ponto Plus is voorzien van ons meest geavanceerde feedbackbeschermingssysteem ooit, het Inium feedback shield, inclusief, voor de eerste keer in een botverankerd hoorsysteem, een nieuwe frequentieverschuiving, ontworpen om minder fluiten en minder kunstmatige geluiden te leveren wanneer u zich gedurende de dag door veranderende geluidsomgevingen verplaatst.

Draadloze communicatiemogelijkheden

Met behulp van de Oticon Medical Streamer kunt u uw Ponto Plus verbinden met een hele reeks draadloze mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit. Allemaal bediend met één apparaat.
     
    

Plus zoveel meer...

Ponto Plus bevat alle bekende eigenschappen van Ponto, die zijn ontworpen om zich automatisch aan te passen aan de situatie en de omgeving en de superieure geluidskwaliteit leveren waar Ponto zo bekend om staat.


 

Ontworpen voor een actief leven

De Ponto Plus is uitgebreid getest om een robuust ontwerp te garanderen dat kan worden gebruikt in een actief leven. Het duurzame en betrouwbare ontwerp vermindert windruis en voorkomt dat water, stof en vuil de processor binnendringen. In alle situaties zal het uw levensstijl ondersteunen.
BetrouwbaarheidIndividualisering

Afhankelijk van uw luisterbehoeften zal uw audioloog de standaard Ponto Plus of de krachtigere Ponto Plus Power aanbevelen. Beide zijn beschikbaar in speciale links en rechts versies en vier verschillende kleuren die bij de meeste haarkleuren passen.
Modellen en eigenschappen

Ponto Plus voor kinderen

Ponto Plus is voorzien van een kindveilige batterijlade om te voorkomen dat kinderen deze openen. Bovendien kunnen kinderen hun Ponto Plus een persoonlijke look geven met kleurrijke stickers en beschermhoezen.
Kinderen

Ponto Plus
Beter horen wanneer dit het meest nodig is
Doe geen concessies

Ponto Plus is gebouwd op het Inium platform – hetzelfde platform dat gebruikt wordt in de meest geavanceerde hoortoestellen – dat een combinatie van prestatie, klein formaat en laag stroomverbruik levert. Ontworpen om nieuwe niveaus van draadloze vrijheid te bieden aan gebruikers van botverankerde hoorsystemen zonder in te leveren aan hoorbaarheid.

Gemaakt om te leven

Ponto Plus is uitgebreid getest om een actieve levensstijl te ondersteunen en heeft een IP57-classificatie - de hoogste in zijn klasse. De IP-code (Ingress Protection Rating) classificeert en bepaalt de beschermingsgraad die wordt geboden tegen de hoeveelheden stof en water die de normale werking zouden verstoren.

Nieuwe Ponto Plus

Beter horen wanneer dit het meest nodig is.