Betrouwbaarheid voor een actief leven

Mensen die een actief leven leiden, hebben behoefte aan duurzame en betrouwbare hooroplossingen. Daarom hebben de Ponto soundprocessors een robuust ontwerp dat voorkomt dat water en stof de processor binnendringen. Hoe vaak ze ook op het abutment worden vastgeklikt of ervan worden losgehaald en hoe vaak de regelaars ook zijn gebruikt, de Ponto processors gaan altijd door.
Slijtvaste koppeling

De sterke geveerde metalen koppeling van de Ponto, die eenvoudig aansluit op de buitenkant van het abutment, is bestand tegen dagelijks aansluiten en loskoppelen zonder de geluidskwaliteit te verminderen. Tests tonen aan, dat de componenten intact blijven zelfs na drie keer het verwachte slijtageniveau tijdens de levensduur van het product.Transducerbeschermend systeem

Met het ingebouwde transducerbeschermende systeem zijn de Ponto soundprocessors speciaal ontworpen om het dagelijks aansluiten/loskoppelen tijdens de gehele levensduur van het product te doorstaan. Het ontwerp voorkomt, dat de krachten op de koppeling tijdens het aansluiten worden overgebracht op de transducer in de soundprocessor – een essentieel onderdeel van het hoortoestel.


Nanocoating

Een speciale nanocoating biedt verbeterde bescherming tegen water, vocht en vuil. Ponto soundprocessors hebben een IP57-classificatie – de hoogste in zijn klasse – voor stof- en waterbestendigheid.*


Intelligent batterijbeheer

Dit systeem is ontworpen voor optimale prestaties bij gebruik van kwaliteitsbatterijen – waaronder de nieuwe kwikvrije zink-lucht batterijen. Als de batterij vervangen moet worden, wordt hiervoor ruim van tevoren een waarschuwing afgegeven. 

Van top tot teen getest

Om te garanderen dat het systeem in staat is een actieve levensstijl te ondersteunen, zijn Ponto soundprocessors onderworpen aan meer dan 30 verschillende betrouwbaarheidstesten – van vochtigheids- en valtesten tot compatibiliteitstesten.

* Merk op: Ponto sound processors zijn niet waterdicht. Neem de soundprocessor af voordat u gaat douchen of baden.

Ponto
Gemaakt om te leven
Gemaakt om te leven

Ponto sound processors zijn uitgebreid getest om een actieve levensstijl te ondersteunen en hebben een IP57-classificatie - de hoogste in zijn klasse. De IP-code (Ingress Protection Rating) classificeert en bepaalt de beschermingsgraad die wordt geboden tegen de hoeveelheden stof en water die de normale werking zouden verstoren.

Betrouwbaarheidstests

“De koppeling is in verschillende kwaliteitstesten onderworpen aan drie keer het slijtageniveau van de gehele vijfjarige levensduur waarbij de sterkte van de koppeling nagenoeg onveranderd bleek. Tijdens de valtests, waarbij de processor vanaf een hoogte van een meter op een betonnen vloer terecht komt, bleef de mechanica intact en bleven de elektroakoestische prestaties stabiel.”

 

Technisch productmanager
Anton Hedström