Modellen en geavanceerde functies

Als het gaat om gehoorverlies en levensstijl zijn geen twee mensen gelijk – maar dat is voor Ponto geen probleem. De geavanceerde functies kunnen nauwkeurig worden aangepast om te voldoen aan de individuele voorkeuren en levensstijl van iedere gebruiker. Afhankelijk van uw luisterbehoeften en budget kunt u kiezen uit een reeks modellen - van onze meest geavanceerde oplossing, Ponto Plus, tot de allereerste Ponto.

Innovatieve hoortechnologie

Onze samenwerking met Oticon geeft ons toegang tot de meest geavanceerde geluidsverwerkingstechnologie, die we gebruiken om premium geluidskwaliteit aan gebruikers te leveren.

 
Ponto Plus is de krachtigste botverankerde soundprocessor met draadloze mogelijkheden op de markt. Hij heeft een nieuwe transducer en een nog geavanceerder feedback-verwijderingssysteem, ontworpen om in nog meer situaties premium geluidskwaliteit te leveren. In combinatie met de Oticon Medical Streamer, biedt hij een reeks mogelijkheden voor draadloze communicatie en entertainment.

Onze allereerste soundprocessor Ponto biedt ook een aantal geavanceerde functies, met inbegrip van windruisonderdrukking en een geavanceerd 2-fase Feedback Management systeem. Ponto Pro en Ponto Pro Power bieden extra functies zoals Automatische multiband adaptieve richtingsgevoeligheid, Tri-state Noise Reduction, Data Logging en Lerende volumeregeling.
Wij erkennen dat geen twee gebruikers gelijk zijn. Daarom kunnen alle Ponto soundprocessors worden aangepast om tegemoet te komen aan individuele behoeften en gehoorverlies. Neem contact op met uw audioloog of Oticon Medical voor meer informatie.

Belangrijkste eigenschappen in Ponto soundprocessors

Automatische multiband adaptieve richtingsgevoeligheid*

In luidruchtige restaurants of andere drukke ruimtes zorgt het richtinggevoeligheidssysteem ervoor dat de mensen tegenover u makkelijker te verstaan zijn. Als u van de ene naar de andere omgeving gaat, schakelt Ponto automatisch naar de beste instelling zodat u zich makkelijker kunt concentreren.

 

Full-focus richtinggevoeligheid
- feestje 8%
Split-focus richtinggevoeligheid
- halfvol restaurant 20%
Geen richtinggevoeligheid
- televisiekijken 72%

Tri-state Noise Reduction*

Dit systeem verbetert luistercomfort door te identificeren of er alleen spraak, alleen lawaai of een combinatie van de twee aanwezig is in een situatie. De soundprocessor vermindert achtergrondlawaai, terwijl helder verstaanbare spraak wordt beschermd.

Windruisonderdrukking

Deze functie vermindert windruis buiten automatisch zodat gebruikers hun sound processor niet meer hoeven bij te stellen om horen in buitenomgevingen comfortabeler te maken.

2-fase Feedback Management systeem

Alle Ponto soundprocessors hebben een systeem dat het risico op zowel statische als dynamische feedback minimaliseert. De individuele feedbacklimiet wordt eerst tijdens de aanpassing gemeten en vervolgens vermindert de Dynamic Feedback Cancellation (DFC) feedback gedurende het dagelijks leven. Ponto Plus heeft een nog geavanceerder DFC-systeem, Inium feedback shield, met meer hulpmiddelen voor effectief feedback management.

Speech Guard

Deze functie is ontworpen om spraak nog makkelijker verstaanbaar te maken door het behoud van de subtiele details die het eenvoudiger maken om stemmen te onderscheiden en door het voorkomen van vervormingen of ongemak die veroorzaakt worden door snelle lawaai gerelateerde veranderingen.

Lerende volumeregeling

Als u de volumeregeling gedurende een bepaalde periode consistent aanpast in specifieke luistersituaties, zal de sound processor dit herinneren. En de volgende keer als u zich in een soortgelijke situatie bevindt, zal hij uw aanpassingen automatisch kopiëren.

*Verkrijgbaar in Ponto Pro en Ponto Plus soundprocessors.

Ponto
Gebaseerd op de meest
geavanceerde geluidstechnologie
Productinformatie
De nieuwe Ponto Plus

Ponto Plus is de meest geavanceerde hooroplossing en biedt:
Meer power
Minder feedback
Draadloze mogelijkheden
Naast de reeds bekende eigenschappen van de Ponto

Draadloze mogelijkheden

Eén apparaat voor draadloze communicatie en entertainment. Voor toegang tot een hele reeks draadloze mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit.