Ontworpen voor uw behoeften

Wanneer wij gebruikers van botverankerde soundprocessors vragen om te beschrijven wat ze van hun soundprocessor verwachten, krijgen we steeds hetzelfde antwoord: beter spraakverstaan, goede geluidskwaliteit en een discreet design. De Ponto-reeks werd gecreëerd om tegemoet te komen aan deze behoeften van gebruikers - met een discreet ontwerp en maximaal gebruiksgemak.

 The discreet, ergonomic design shown on a user

Discreet, ergonomisch ontwerp

Ponto soundprocessors combineren discretie met bruikbaarheid. Ze zijn beschikbaar in speciale links en rechts versies die de ronding van het buitenoor volgen en vier verschillende kleuren die bij de meeste haarkleuren passen.

 Available color choices of the Ponto Plus sound processors (White Silver, Chroma Beige, Mocca Brown, Diamond Black)

 White Silver  Chroma Beige  Mocca Brown  Diamond Black

 Available color choices of the Ponto Plus Power sound processors (White Silver, Chroma Beige, Mocca Brown, Diamond Black)

White Silver Chroma Beige Mocca Brown Diamond Black

Afbeeldingen van Ponto Plus. De kleurselectie is beschikbaar voor alle Ponto soundprocessors.

Gebruiksgemak

Het ontwerp van alle Ponto soundprocessors wordt gekarakteriseerd door een focus op ergonomie en bruikbaarheid. De soundprocessor heeft bijvoorbeeld één eenvoudig te bereiken druktoets voor programmaselectie of demping. De gebruiksvriendelijke batterijlade maakt het gemakkelijk om de batterij te vervangen.

Bovendien minimaliseren de verschillende automatische functies in de processor de noodzaak het volume of de programma's handmatig te regelen. Ponto Pro en Ponto Plus passen zich soepel aan veranderingen in luistersituaties aan terwijl ze de premium geluidskwaliteit leveren waar Ponto zo bekend om staat.

 Easy to handle Ponto Plus with a tamper resistant battery door, the easy-to-use push button, sturdy metal coupling and volume control. 

Gewaardeerd door gebruikers

Een onafhankelijk onderzoek toonde dat een Ponto soundprocessor aanzienlijk hoger scoorde op gebruiksvriendelijkheid bij het vervangen van de batterij en het instellen van de regelaars vergeleken met een ander botverankerd apparaat.

Ponto
Bekroond ontwerp dat resultaten levert
WINNAAR Ponto Pro Power

Ponto Pro Power wint de prestigieuze iF product design award 2012, een kwaliteitsgarantie voor uitmuntend ontwerp met de eindgebruiker als uitgangspunt.

Dit zijn de Ponto gebruikers

“De Ponto Pro is erg eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en in vergelijking met mijn vorige botverankerde toestel is de geluidskwaliteit veel helderder en nauwkeuriger.”


Pia Cramer, Controller & gebruiker van Ponto Pro