Een breed assortiment accessoires

Om tegemoet te komen aan uw persoonlijke luisterbehoeften bieden de Ponto systemen een breed scala aan hoogwaardige accessoires – van softbands en luisterspoelen tot externe audio adapters, FM-systemen en andere draadloze communicatie accessoires.

Softband

Ponto Softband

Kinderen met gehoorverlies hebben zo vroeg mogelijk gehoorstimulatie nodig om hun taalvaardigheden te ontwikkelen. De Ponto softband is ontwikkeld om de Ponto soundprocessors gedurende de hele dag comfortabel te kunnen dragen, voor stimulatie van het binnenoor.

Met de gemakkelijk verstelbare softband kunnen zelfs jonge kinderen Ponto soundprocessors dragen. Hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren voor één of twee soundprocessors. De softband beschikt over een geïntegreerde veiligheidsfunctie zodat de band opent wanneer deze ergens achter haakt. De Ponto softband is latex- en velcro-vrij en kan met alle modellen Ponto soundprocessors gebruikt worden.

 

Beschermhoezen en stickers

Met een reeks kleurrijke beschermhoezen en stickers kunnen gebruikers hun sound processor een persoonlijke look geven. De beschermhoezen en stickers kunnen met alle modellen Ponto soundprocessors gebruikt worden.

 

 Telecoil

Luisterspoel

Theaters, bioscopen, auditoria en klaslokalen hebben vaak een ringleiding om horen voor mensen met een gehoorverlies makkelijker te maken. Ponto gebruikers kunnen op twee manieren toegang tot deze ringleidingen krijgen.

Gebruikers van de Ponto, Ponto Pro en Ponto pro Power soundprocessor modellen moeten een luisterspoel aan de sound processor bevestigen om signalen van het systeem op te vangen. De Ponto Plus reeks soundprocessors kan met de Oticon Medical Streamer, die een ingebouwde luisterspoel heeft, gebruikt worden.

Audio Adapter

Audioadapter

Met de audioadapter kunt u uw Ponto, Ponto Pro of Ponto Pro Power sound processor aansluiten op een audio-eenheid met een hoofdtelefoonaansluiting. Dit omvat externe Hi-Fi-apparatuur, zoals stereo's, mp3-spelers en televisies.

De Ponto Plus reeks soundprocessors kan niet met de audioadapter worden gebruikt maar in plaats daarvan verbinden met en geluid versturen naar de meeste audio-eenheden met behulp van de Oticon Medical Streamer.


FM System, FM adapter

FM-systeem

Oticon heeft speciaal voor de Ponto, Ponto Pro en Ponto Pro Power sound processors een FM-ontvanger ontwikkeld, de Amigo R2BA. De Amigo R2BA, een geavanceerde multi-kanaalontvanger, is ontwikkeld om signalen van de Amigo FM-ontvangers op te vangen om te kunnen profiteren van de geavanceerde oplossingen die door het Amigo-systeem worden geboden.

> Ga naar de Amigo website


Gebruikers van de Ponto Plus reeks soundprocessors kunnen draadloos verbinden met een FM-systeem met behulp van de Oticon Medical Streamer. Hiervoor is een FM-ontvanger met een Euro-pin stekker nodig, zoals de Oticon Amigo R2.

Ponto
Gebaseerd op de meest
geavanceerde geluidstechnologie
Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met uw plaatselijke vertegenwoordiger

De nieuwe Ponto Plus

Ponto Plus is de meest geavanceerde hooroplossing en biedt:
Meer power
Minder feedback
Draadloze mogelijkheden
Naast de reeds bekende eigenschappen van de Ponto

Draadloze mogelijkheden

Eén apparaat voor draadloze communicatie en entertainment. Voor toegang tot een hele reeks draadloze mogelijkheden, zonder afbreuk te doen aan hoorbaarheid en geluidskwaliteit.