Ontworpen om de natuurlijke contouren van het oor te volgen

Het discrete bekroonde Ponto ontwerp is onopvallend zonder dat de bruikbaarheid wordt aangetast. Het is verkrijgbaar in 4 kleuren die bij uw persoonlijke stijl passen.

Ontwerp

Eenvoudige communicatie met Ponto Streamer

Telefoneer met uw mobiele telefoon - veilig en zonder gedoe. Het geluid van de mobiele telefoon wordt rechtstreeks naar uw Ponto Plus sound processor gestuurd, zodat het als een draadloze headset werkt.

Mobiele telefoon

Verstaanbaarheid van spraak in moeilijke situaties

De krachtige Ponto sound processors zijn ontworpen om gebruikers betere verstaanbaarheid van spraak en geluidskwaliteit te bieden.

Verstaanbaarheid van spraak

Freedom of choice in bone anchored hearing care

At Oticon Medical we believe in the freedom to choose whichever solution best suits the patient's needs at any point in time.

Freedom of choice

Improvements to well-proven implant technology

The Ponto implant is designed to ensure optimal anchoring in the bone, and the abutment is designed to reduce skin irritation
for the user.

Implant & abutment design

Based on the most advanced sound technology

Ponto sound processors are designed to offer users improvements in speech understanding and overall sound quality.

Models & features

Everyone
deserves an
individual fit

Where hearing loss and lifestyle are concerned, no two people are alike. That's why the Ponto sound processors can be customized to fit your personal needs.

Individualized fitting

Nieuws

 • De nieuwe Ponto Softband

  Deze is leverbaar in 14 kleuren, meer draagopties en een design voor comfortabel alledaags gebruik.

  Ponto Softband
 • Ponto 3 – de definitie van kracht

  Ponto 3 is 's werelds krachtigste processorfamilie op abutmentniveau, waarmee nog meer gebruikers kunnen profiteren van botverankerde hooroplossingen. De Ponto 3 combineert topkwaliteit geluid met een hoog discretieniveau - zelfs de Ponto 3 SuperPower bestaat uit één enkele eenheid.

  Ponto 3
 • Neuro - Het eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical

  Dit eerste cochleair implantaatsysteem van Oticon Medical combineert het beste van een hoortoestel met cochleaire implantaattechnologieën. Het Neuro systeem bestaat uit een innovatief nieuw implantaat en een unieke benadering van geluidsverwerking.

  Heet Neuro Systeem
 • Voorproefje Ponto SuperPower

  's werelds eerste SuperPower-processor op abutment-niveau met aanpasbereik tot 65 dB HL (BC).

  Voorproefje Ponto SuperPower
 • Ponto BHX Implantaat

  Oticon Medical introduceert het Ponto BHX Implantaat, het eerste implantaat met een laser-geablateerd oppervlak van titanium dat een snellere en sterkere bothechting stimuleert en de sterkte van het bot-naar-implantaat interface met meer dan 150% verhoogt

  Ponto BHX Implantaat
 • MIPS - Een geheel nieuwe visie op tissue preservation

  Nieuwe Minimally Invasive Ponto Surgery (MIPS) is een ingreep zonder hechtingen die geen littekens achterlaat en ontworpen is om post-operatieve complicaties te minimaliseren en betere cosmetische resultaten te leveren in vergelijking met eerdere technieken.

  MIPS